Le lamatiaga o le faʻavevela eletise i se tulaga mago ma lona masini puipuia

A faʻaaogaina le faʻavevela eletise i le olaga, e masani lava ona aliali mai ile tane vai.I le taimi o lona faʻaaogaina, e taua le faʻalogo i le faʻalavelave o le mu mago, a leai o le a taʻitaʻia ai iʻuga ogaoga.E fa'afefea ona fa'atulaga lelei mea fa'avevela eletise o lo'o iai i lea tulaga?

Afai e leai se vai i totonu o le tane vai poʻo le vai e itiiti ifo nai lo se aofaʻi pe a faʻamafanafanaina le eletise eletise, o le tulaga faʻavevela e taʻua o le mu mago.E le o le seti lea o le tulaga galue, ae ona o le eletise faʻavevela eletise e faʻafuaseʻi ona faʻafuaseʻi.Afai e faʻaauau pea lenei faʻalavelave, o taunuuga o le a mataʻutia.

Ina ia puipuia le faʻavevela eletise mai le i ai i se tulaga mago, o oloa i luga o le maketi o le a faʻapipiʻiina i le tele o mea e pulea ai le vevela poʻo le puipuia o le vevela.O lea ituaiga o mea fa'aoga e mafai ona motusia ai e le vai vevela le ta'amilosaga ma taofi pe a o'o le vevela o le su'ega i le tau fa'atulagaina.Fa'avevela;ma pe a pa'ū le vai vevela o le vaega suʻesuʻe i le pito i lalo, o le a otometi lava ona tapunia.

O le mafuaʻaga ou te popole ai e uiga i le mu mago o le faʻavevela eletise ona o le maualuga o le vevela vevela e gaosia e le faʻavevela eletise e tuʻu saʻo atu i le vaega o fesoʻotaʻiga o le tane vai, ma e faʻafefe pea, lea e faʻaleagaina ai vaega taua e pei o le faʻamaufaʻailoga. mama, o le vaega fa'a'ese'ese ma le tane vai, ma afaina ai.O feusuaiga e matua tele.

A fa'apipi'i se fa'avevela eletise i totonu o le tane vai o se fa'avevela vai, e fa'atūina ai se fa'avevela vai eletise.I le faaopoopo atu i se masini toe setiina otometi le vevela, o nei meafaigaluega e tatau foi ona faʻapipiʻiina i se masini e le faʻamago-mu puipuia.Otometi toe setiina masini e puipuia lelei mu mago.

Faatasi ai ma lenei masini, pe a oʻo i le vai faʻavevela i totonu o le faʻavevela vai e itiiti ifo nai lo se aofaʻi, o le a faʻamalo faʻamalosi le taʻavale ma faʻamutaina le vevela.O lenei mea e taofia ai aʻafiaga ogaoga o le faʻavevela eletise mai faʻalavelave faʻamago mu, ma fesoasoani foi E faʻalautele le ola tautua o faʻamafanafana eletise.

Jiangsu Weineng Electric Co., Ltd o loʻo tuʻuina atu faʻapolofesa ituaiga eseese o mea faʻavevela eletise, mea uma e faʻapitoa i totonu o la matou fale gaosimea, e mafai ona e faʻasoa faʻamolemole faʻasoa au auiliiliga auiliili, ona mafai lea ona matou siaki auiliiliga ma faia le mamanu mo oe.

Fa'afeso'ota'i: Lorena
Email: inter-market@wnheater.com
Fe'avea'i: 0086 153 6641 6606 (Wechat/Whatsapp ID)


Taimi meli: Ian-02-2022