Fa'afouga ma Itu i fafo o Fa'avevela

O le saoasaoa faʻavevela o le faʻavevela e vave ma maualuga le faʻaogaina o le vevela.O le a leai se vevela maualuga i le lotoifale i le asphalt, lea e mautinoa ai le lelei o le oloa.

E fa'aopoopo se lima fa'avevela i totonu ma fafo o le fa'asala e fa'amautinoa ai le su'esu'eina o le ala.E fa'aopoopoina se fa'amama ato i totonu o le asphalt inlet e fa'amautinoa ai o le a le poloka le mea fa'afefe vevela.

O le fausaga faʻavevela e faigofie ai ona gaoioi le masini, saogalemu ma faʻatuatuaina.O le tausiga, suia ma le toe faaleleia e faigofie.ola umi.

O le aʻafiaga atoa e lelei, ma foliga faʻafouina ma matagofie.

Fa'ailoga o le fa'avevela

1. O le saoasaoa faʻavevela e vave, o le faʻaogaina o le vevela e maualuga, ma e le faigofie ona fua.
2. O le suauʻu e mafai ona faʻavevela faʻateleina, pe a manaʻomia.
3. O le a leai se vevela maualuga i le lotoifale ma carbonization i totonu o le suauu, lea e faʻamautinoa ai le lelei o le suauʻu ma le faʻaogaina o le vevela o le vevela.
4. O le vevela o le suauʻu suauʻu i totonu o le suauʻu suauʻu e matua maualuga lava, lea e faʻamautinoa ai le suavai o le suauʻu sasaa.
5. O le toe faʻamafanafanaina o le suauu i totonu o le tane e aloese mai ai, o le chromaticity o le suauʻu e faʻamaonia, ma faʻaitiitia le tau o le suauʻu.
6. O le umi o le auaunaga, le faʻafefeteina o le corrosion, le maualuga o le vevela, le maualuga o le mamafa, le anti-scaling function, lea e faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o le faʻaogaina o le vevela.
7. O le faʻatulagaina lelei o le faʻagasologa o le faʻatulagaina e faʻamautinoa ai le sologa lelei o le suauʻu oloa ma le sili atu o le "suction tank bottom" aafiaga.
8. Otometi pulea e mafai ona iloa, ma e mafai ona pulea le fafaga ausa e tusa ai ma le inlet ma fafo vevela o le suauu ma le suauu tafe.
7. O le fausaga e faʻapipiʻi, o le faʻapipiʻiina ma le tausiga e faigofie, ma o le saogalemu o le tane o le a le afaina i le faʻapipiʻiina o le vevela.Pe a faatusatusa i le U-tube exchanger vevela, i lalo o le tulaga o le eria tutusa vevela: o le itu i fafo o le eddy i le taimi nei exchanger vevela ata tifaga e na o le tasi le afa o le fua i fafo o le U-tube vevela exchanger.
10. Pe a faʻatusatusa i le auala faʻavevela eletise, e sili atu le saogalemu, e sili atu le faʻamafanafanaina, ma e laʻititi le aʻafiaga o le suauʻu.

E faʻaaogaina e le faʻavevela le suauʻu faʻamafanafana e pei o le faʻamafanafanaga, lea e mafai ona maua ai le maualuga o le vevela i lalo o le faʻaogaina o le mamafa.maualuga maualuga le vevela ma faigofie otometi pulea vevela.O le asphalt e faʻamafanafana tutusa ma i se saoasaoa maualuga, ma o le faʻavevela muamua ma le lua e mafai ona faia.O le eddy tulaga ese o loʻo i ai nei faʻamalama ata puʻe o loʻo faʻaaogaina e avea ma elemene fesuiaiga o le vevela.O le faʻaogaina o le vevela e 3-5 taimi nai lo mea faʻafefe masani.O loʻo tuʻuina se valve e pulea le vevela i le pito i totonu o le suauʻu faʻafefe vevela vevela, ma o le vevela o le faʻafefe o le asphalt e iloa e le vevela vevela e pulea ai le aofaʻi o le suauʻu vevela e faʻaopoopo i le vevela, ina ia mautinoa ai le tumau. vevela o le asphalt.

Jiangsu Weineng Electric Co., Ltd o lo'o fa'apolofesa le gaosiga o ituaiga eseese o mea fa'avevela eletise, mea uma e fa'apitoa i totonu o la matou fale gaosimea, Afai ei ai ni au fesili fa'amolemole lagona le saoloto e toe fo'i mai ia i matou.

Fa'afeso'ota'i: Lorena
Email: inter-market@wnheater.com
Fe'avea'i: 0086 153 6641 6606 (Wechat/Whatsapp ID)


Taimi meli: Me-27-2022